Software4manufactuers
Image default
Business / Transportation and Logistics

Vrachtwagenchauffeur in COVID 19 tijd

De economie ligt stil als gevolg van de crisis omtrent het COVID 19 virus. Dit betekent dat er minder mensen aan het werk zijn, en er dus minder producten te koop zijn. Maar daarnaast zijn er ook minder mensen die wat kopen. Waar we normaal na ons werk over straat lopen en toch even in een paar winkeltjes naar binnen duiken, gebeurt dat nu zelden. Daarnaast zijn er natuurlijk al helemaal geen mensen meer die gaan shoppen. Hierdoor wordt er heel veel inkomsten verloren.

Maar het heeft ook veel gevolgen voor mensen die het moeten hebben van het vervoer van spullen naar de winkel. Want er zijn veel minder spullen in de winkel nodig en er zijn ook veel minder mensen nodig die die spullen die er wel nodig zijn, komen brengen.

Voor de vrachtwagenchauffeurs en de logistiek medewerkers in de magazijnen is het dus ook een zware tijd. Maar dit is voor de vrachtwagenchauffeurs niet de enige tegenslag door het COVID 19 virus. Want zij zitten natuurlijk dagen, soms zelfs weken achter elkaar in de vrachtwagen. Maar doordat de wegrestaurants gesloten zijn en ook de douches gesloten zijn. Hierdoor is het voor hen heel lastig om aan wat te eten te komen, of een frisse douche om weer opgefrist op pad te kunnen.

Het zijn dus zware tijden, voor iedereen. Maar er zijn voor de vrachtwagenchauffeurs ook een paar pluspuntjes. Het verkeer is, nu er zo weinig mensen het huis verlaten, veiliger dan ooit. Hierdoor is hun werk een stuk veiliger en eenvoudiger geworden. De aankoop van een draadloze achteruitrijcamera, een achteruitrijcamera vrachtwagen, kan dus nog even uitgesteld worden tot het weer wat drukker is zodat het echt nodig is en er dus ook weer wat meer inkomsten binnenkomen bij de vrachtwagenchauffeurs om zo een grote aankoop te kunnen doen.

https://www.vanzwitserland.nl/