Software4manufactuers
Image default
Business / Transportation and Logistics

Vespa scooter kleuren

Bij de keuze van de juiste scooter moet je rekening houden met je persoonlijke situatie en voorkeuren. Eerst moet je kiezen voor een merk. Als je kiest voor kwaliteit en duurzaamheid kom je al snel uit op een Vespa scooter. Daarnaast is dit merk ook erg mooi om te zien. Naast het model is de kleurstelling ook van belang. Ga je voor een witte Vespa scooter of toch liever voor zwart? Of een kleur daar tussen?

 

Standaard Vespa scooter kleuren

Voor zowel de Vespa Primavera als de Vespa Sprint zijn de standaard kleuren wit, zwart en rood. Daarnaast heeft de Primavera ook een Midnight Blue uitvoering, de Sprint heeft een fel blauwe en een rode uitvoering in de standaard collectie. Als je kiest voor een witte Vespa scooter is er naast de normale Primavera en Sprint nog een speciale optie: Een witte Vespa Sprint Sport SS 4-takt.

 

Witte Vespa Sprint

De Vespa Sprint is op zich al een sportieve scooter, de witte Vespa Sprint Sport is de meeste sportieve uitvoering van dit model. Naast de glas witte Vespa kleur is er een rode streep voor een extra sportief tintje. Daarnaast zijn de velgen zwart gespoten voor een bijzonder contrast. Het monozadel ontwerp benadrukt het sportieve karakter van deze opvallend witte Vespa scooter.

 

Witte Vespa Primavera

Wist je dat er twee verschillende witte Vespa Primavera scooters zijn? Je kunt een 2-takt of een 4-takt model kopen. Naast de motor is er ook een verschil in de kleur van het zadel. Die is bij de 2-takt versie rood, en bij de 4-takt versie bruin. Als je deze modellen naast elkaar ziet is dat een behoorlijk verschil in uitstraling. De meeste mensen kiezen tegenwoordig voor een viertaktmotor omdat je daar euro 95 mee kunt tanken. Je hoeft dan zelf geen bezine en olie te mengen, dat is erg gebruiksvriendelijk.

 

Zo zie je dat je zelfs met een witte Vespa scooter nog vele opties hebt waaronder model, type motor en de afwerking. Als je echt wat anders wilt is het overigens ook mogelijk een Vespa met Drip-Dip lak te kopen. Deze lak is later weer te verwijderen, en de kleuren zijn heel bijzonder. Kijk in de webshop voor alle mogelijkheden.

https://www.fastfuriousscooters.nl/vespa-scooter-merk