Software4manufactuers
Image default
Business / Transportation and Logistics

Veel meer dan alleen maar lamelparketten

Ik heb laatst een mooi lamelparket gekocht bij een hele goede aanbieder in houten vloeren. Samen met mijn vriendin hebben we net een huis gekocht en moesten we nog een mooie vloer uitzoeken voor in het huis. In het begin wilden we een echte houten vloer, echter bleek die vrij duur te zijn en er moest veel aandacht aan besteed worden. Daarom gingen we kijken naar een andere passende oplossing voor ons. Na een tijdje research te doen kwamen we bij een lamelparket uit.

Gevarieerd assortiment qua lamelparketten

Mijn vriendin vond het eerst geen goed idee om een lamelparket te kopen voor het huis, maar nadat we ons meer hadden verdiept in het product was deze mening snel veranderd. Dus gingen we kijken naar een aanbieder op het gebied van lamelparketten. We kwamen snel terecht bij Bax Houthandel. Ze hadden vooral een breed assortiment waaruit we konden kiezen. Ze verkochten daar ook duizenden verschillende lamelparketten wat wij super vonden. De keuze maken was nog erg lastig en we wilden graag advies over de lamelparketten wat het beste was voor ons huis. We zagen dat ze een showroom hadden waar we terecht konden, dus daar gingen we een bezoekje aan brengen. 

Meerdere diensten van dit bedrijf

Toen we bij de showroom waren, wisten we meteen dat we goed zaten. We werden meteen vriendelijk ontvangen door het personeel en konden we ook meteen onze vragen stellen aan deze persoon. Hij kon ons veel vertellen over de verschillende soorten lamelparketten die ze verkochten en vroeg ook goede vragen aan ons wat wij precies zochten in een vloer. Na een heel fijne gesprek hadden we een goed beeld kregen welk lamelparket we wilden kopen en konden deze bij hem laten bestellen en ervoor zorgen dat deze bij ons thuis werd geleverd. We vonden de diensten en producten Bax Houthandel heel kwalitatief en we zijn erg tevreden met onze vloer.

Bax Houthandel

Wilt u meer weten over Bax Houthandel en over de diensten en producten die zij aanbieden aan hun klanten? Bekijk dan de website via www.baxhouthandel.com voor meer informatie.