Software4manufactuers
Image default
Business / Transportation and Logistics

Tweedehands verdiepingsvloeren

Een gebruikte verdiepingsvloer, beter bekend als tussenvloer, kan uitkomst bieden aan vele ondernemingen met ruimtegebrek. Als onderneming zijnde wilt u graag ruimte in uw bedrijfspand, maar vaak is er juist een gebrek aan ruimte. Hierdoor kunnen bestellingen soms laat bij de klant komen, omdat het magazijn gewoonweg niet in goede staat is en hierdoor producten kwijt raken. Een gebruikte verdiepingsvloer biedt uitkomst, want u verdubbelt in één keer de m2. Een gebruikte verdiepingsvloer is snel geplaatst, en daarnaast is het goedkoper dan een complete verbouwing. De terugverdientijd is ook snel, waardoor u snel uw investering terug heeft. Bekijk nu dan ook snel de mogelijkheden die Trading Together biedt.

Een kleine investering

Het kan een enorm grote investering zijn om uw bedrijfspand te verbouwen. Denk daarom simpel en kies voor een verdiepingsvloer. De verdiepingsvloer is makkelijk te monteren/demonteren en kan uitgebreide worden. De levertijd van de verdiepingsvloer is altijd snel bij Trading Together, want alle producten die online staan in hun webshop zijn voorradig. Trading Together is zeer efficiënt in hun werkwijze. Allereerst zullen zij de pallet-, bandenstelling en verdiepingsvloeren opkopen en waar nodig repareren. Zodra de kwaliteit altijd nog goed is, zullen wij tweedehandse producten aanbieden. Deze zijn veel goedkoper en daardoor bespaart u veel geld. Een verbouwing is niet meer nodig!

Toepasbaar in iedere sector

Een tweedehands verdiepingsvloer is overal toepasbaar. Het maakt niet uit in welke sector of branche u werkt, want een verdiepingsvloer zorgt voor extra ruimte. Heeft u ruimtegebrek en wilt u daarom graag een verdiepingsvloer, zodat de ruimte verdubbeld? Stel uw vraag online via de website van Trading Together of vraag een offerte aan!

https://www.tradingtogether.nl/gebruikte-verdiepingsvloer/