Software4manufactuers
Image default
Business

Tip: Sharepoint training

Ben jij op zoek naar programma waar je het samenwerken mee kunt verbeteren? Dan is het verstandig dit artikel goed door te lezen. Samenwerken is een essentiële vaardigheid van een groep individuen die streven naar eenzelfde doel en/of taak. Wanneer de samenwerking niet goed verloopt is het proces en uiteindelijke product gedoemd om te mislukken. Er zijn verschillende aspecten die een rol spelen bij een goede samenwerking. Er moet voldoende worden vergaderd, worden gecommuniceerd en ten slotte hard worden gewerkt. Dit zijn niet de enige voorwaarden voor een goede samenwerking. Een team kan niet samenwerken wanneer ze niet zijn voorzien van goed materiaal. Dit kan zorgen voor inefficiëntie, frustraties en uiteindelijk het niet behalen van een doel. Als leidinggevende moet je jouw personeel dus voorzien van de juiste materialen. Wanneer er digitaal wordt gewerkt zullen de verschillende personen documenten en bestanden moeten kunnen delen. Als jouw team hier nog geen programma voor heeft, dan is het verstandig Microsoft SharePoint aan te schaffen en vervolgens een SharePoint training te volgen! Wat dit is en hoe je hier gebruik van maakt wordt in dit artikel verder toegelicht.

Sharepoint, een uitgebreid programma

SharePoint is een programma ontwikkeld door Microsoft. Het is een uitgebreid programma omdat het gebruikmaakt van vijf verschillende producten of technologieën. Het meest bekende product is SharePoint online. Dit is een ontwikkelde cloudservice die geschikt is voor elk bedrijf. Hiermee kunnen werknemers sites maken om documenten en informatie met collega’s, partners en klanten te delen. Zo kan jouw team efficiënt aan de slag! SharePoint Server bevat de nieuwste functies en aanvullende voorzieningen zoals moderne site pagina’s, moderne web onderdelen en ontwerpen, moderne lijsten en bibliotheken, modern zoeken en integratie van verschillende Apps. SharePoint Foundation is onderdeel van SharePoint server 2013, dit is de onderliggende technologie voor alle SharePoint sites. Verder zijn er nog de producten SharePoint Designer 2013 en OneDrive. Het vergt kennis en vaardigheid om gebruik te kunnen maken van Microsoft Sharepoint, als jij en je team hier niet over beschikken kun je een Sharepoint Training volgen. Hoe je een SharePoint training volgt wordt verder in dit artikel uitgelegd.

SharePoint training voor jouw team

Zoals je hierboven gelezen hebt is SharePoint een uitgebreid programma. Het is dat ook logisch dat je moet zijn voorzien van kennis en vaardigheden wanneer je dit programma wilt gebruiken. Fietsen konden we immers ook niet in een dag! Een SharePoint training kun je bij verschillende bedrijven volgen. Veel van deze bedrijven hebben een andere aanpak, dus is het noodzakelijk uit te zoeken welke aanpak het best bij jou en je team past. Zo zijn er SharePoint basis trainingen en specifieke trainingen zoals SharePoint training voor functioneel beheer. Is het van belang om op korte termijn gebruik te maken van SharePoint? Dan kun je beste een bedrijf zoeken dat  zowel SharePoint training als ondersteuning aanbiedt. Dit bedrijf zorgt ervoor dat jouw personeel helemaal klaar is om SharePoint te gebruiken en daarnaast ook helpt met het opzetten van een SharePoint website. Na deze SharePoint training is jouw personeel bekwaam om te werken met SharePoint en staat er een website klaar waar jullie mee aan de slag kunnen gaan.

Hoe vind ik een bedrijf dat training en ondersteuning aanbiedt?

Veel van deze bedrijven zijn bekend in de online marketing. Veel van hen zullen dan ook goed te vinden zijn op het internet. Je kunt als eerste op het internet op zoek gaan naar verschillende bedrijven, vervolgens kun je beoordelingen over deze bedrijven lezen. Zijn deze goed? Maak een afspraak en bespreek de mogelijkheden.