Software4manufactuers
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een plotter van Repromat

Een plotter wordt vooral gebruikt in de architectuur-, ontwerp-, bouw- en productiesector. Met dit apparaat maakt u namelijk (lijn)tekeningen, in het bijzonder technische tekeningen voor het plotten van CAD-toepassingen. Het voordeel van deze machine is dat er met zeer grote papierformaten kan worden gewerkt, zonder resolutie te verliezen. 

Toepassingen plotter

Met een plotter van Repromat maakt u gemakkelijk technische tekeningen. Op die manier brengt u gemakkelijk verschillende disciplines samen voor de realisatie van uw project. De technische tekeningen die u met deze machine maakt, maken het namelijk inzichtelijk welke taken de verschillende partijen hebben en wie waarvoor verantwoordelijk is. De apparatuur van Repromat is uitgerust met de modernste systemen die het mogelijk maken om verschillende partijen direct aanpassingen te laten doen op de technische tekeningen. Hierdoor werken alle partijen makkelijker samen en is het direct duidelijk welke consequenties elke aanpassing heeft voor elke partij die meewerkt aan het project. Deze snellere communicatie zorgt voor een enorme tijdswinst. Een ander voordeel van ons printsysteem is het on demand printen: dit bespaart kosten, door alleen af te drukken wat u echt nodig heeft. 

Het inktsysteem

Bij onze moderne plotters, voorzien van de nieuwste technieken, wordt er gebruik gemaakt van watergedragen inkt en andere inktsystemen. U kunt hierbij kiezen uit dye inkten voor technische toepassingen en gepigmenteerde inkten voor grafische toepassingen, afhankelijk van de sector waar u dit apparaat voor nodig heeft. Al onze apparaten zijn in verschillende uitvoeringen te koop. Welke u moet aanschaffen hangt van veel verschillende factoren af. Denk dus eerst na welke toepassingen u zeker wilt hebben en gaat gebruiken. Onze medewerkers kunnen u hierbij ook van advies voorzien. 

Over Repromat

Bij Repromat hebben wij een groot assortiment. Wij bieden onze apparatuur tegen een zeer scherpe prijs aan en wij hebben kennis van zaken. Vraag ons dus vooral om advies wanneer u er zelf niet uitkomt. Een machine van Repromat zorgt voor overzicht, snelheid en watervast printen op grootformaat. Voor een grootformaat printer moet u bij Repromat zijn. Wij zijn de specialist in grootformaat print- en scanoplossingen. Van technische, grafische, Latex of Pagewide XL printers tot en met scanners, vouwsystemen en snijplotters: u vindt het allemaal in ons assortiment.