Software4manufactuers
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een ongelofelijke christelijke rondreis gemaakt door Israël

Ik heb samen met mijn man een ongelofelijke christelijke rondreis Israël gemaakt door de stad. Hij was laatst 50 jaar geworden en natuurlijk moet dat groots gevierd worden. Al vanaf dat hij geboren was, is hij christelijk opgevoed. Zijn ouders waren erg streng christelijk, maar dat heeft hij was lichter opgenomen. Maar hij hield zich wel bezig met het geloof. Daarom leek dit voor ons een geschikt cadeau om aan hem te geven.

Hoe kun je een christelijke rondreis maken door Israël?

Ik had het idee van christelijke rondreis maken door Israël van een goede vriend van mijn man. Hij kende hem sinds de middelbare school en zijn tot aan de dag van vandaag erg close met elkaar. De laatste tijd had hij een paar keer een advertentie voorbij zien gaan over een rondreis door Israël. Dit vertelde hij later aan mij en dit leek mij ook goed idee om in te verdiepen. Op het internet kwam ik erg snel op de website van Idoed Reizen terecht. HIer boden ze christelijke rondreizen door Israël met allerlei soorten excursies erbij aan en ik werd hier heel vrolijk van. Bovendien gingen we met een ander gezelschap en krijgen we een reisleider. Dit vond ik zelf een fijn gevoel en heb de reis voor ons tweeën geboekt. Ik kon niet wachten wat de reactie van mijn man zou zijn.

Een vakantie om nooit te vergeten

Toen mijn man hoorde over de reis, was hij erg enthousiast en kon hij niet wachten om te gaan. Op de dag van het vertrek hadden we ook meteen onze reisgenoten ontmoet en gingen met allemaal nieuwsgierige gezichten naar Israël. We zijn nu een week terug van deze geweldige reis en we kunnen maar niet stoppen met praten erover. Van alle mooie dingen die we hebben gezien en mee hebben gemaakt. Ik zou zo nog een keer gegaan!

Israël Idoed Reizen

Meer weten over de reisorganisatie en de reizen die ze maken? Bekijk dan de website van Israël Idoed Reizen via www.israelidoedreizen.nl voor meer informatie over de reizen en nog veel meer.