Software4manufactuers
Image default
Business / Transportation and Logistics

De Dozenhal

Bent u als ondernemer op zoek naar verschillende soorten kartonnen dozen en wilt u deze het liefst online bestellen? Dan bent u hier aan het juiste adres! Want Dozenhal is de plek waar u alle soorten kartonnen dozen kunt scoren voor een goede prijs. Het maakt niet uit welke maat u zoekt voor een doos, maar wij hebben het allemaal voor u op voorraad. Bovendien is het via onze website makkelijk om een offerte aan te vragen voor de dozen die u wilt hebben.

Waarom kartonnen dozen online bestellen?

Er zijn veel goede redenen waarom u kartonnen dozen bij Dozenhal wilt bestellen. Bijvoorbeeld dat u bij Dozenhal alle soorten formaten dozen kunt vinden. Met een assortiment van meer dan 2.500 formaten zijn wij een van de grootste aanbieders op het gebied van kartonnen dozen. En als uw specifieke formaat er niet is in het assortiment, dan maken wij deze graag speciaal op maat voor u. Dan heeft u nog steeds het formaat wat u wenst, en wij een nieuw formaat erbij in onze voorraad. Een echte win-win situatie. Maar wij bieden nog veel meer producten aan. Bijvoorbeeld tweedehands dozen die al eerder zijn gebruikt door onze klanten, maar nog goed genoeg zijn om weer hergebruikt te worden. Hiermee willen we het milieu een handje meehelpen en de bomen.

Goede service

Wij hebben ook nog een unieke dienst die wij bieden aan onze klanten. Dat is namelijk de dienst om uw bestelde dozen te laten bedrukken met een design of uw eigen logo. Niet veel bedrijven bieden deze dienst aan bij de bestelling van de dozen. Via een van onze medewerkers waar u contact mee heeft, kunt u uw design of logo doorsturen en wij zorgen ervoor dat deze volgens de instructies op de dozen wordt gedrukt. Daarna versturen we ze naar u op. Als u vandaag nog besteld, is het de volgende dag al meteen leverbaar.

Contact

Bent u benieuwd of Dozenhal iets voor u kan betekenen qua dienst of product? Bekijk dan de website van Dozenhal voor meer informatie en daar vindt u ook het gehele assortiment van doosformaten die wij beschikken.