Software4manufactuers
Image default
Business / Transportation and Logistics

All Dent: uw praktijk specialist

All Dent is de specialist in uw tandheelkundige praktijkinrichting van uw tandartspraktijk. Het bedrijf weet als geen ander dat het interieur van uw praktijk een doorslaggevende factor kan zijn voor patiënten om terug te komen naar uw praktijk. De comfort voor patiënten is erg belangrijk omdat veel mensen met tegenzin naar de tandarts te gaan. Toch is het belangrijk om elk halfjaar een tandarts te bezoeken en u wilt natuurlijk uw klanten met een prettig gevoel naar huis laten gaan zodat zij ook het volgende halfjaar weer bij u terecht komen in uw wachtkamer. De wachtkamer is het eerste punt waar de patiënt binnen komt, onderschat deze ruimte dan zeker niet. Het geeft meteen weer wie u bent als tandarts en hoe het er aan toe gaat binnen uw praktijk.

Producten van All Dent

All Dent heeft een groot assortiment aan producten om het interieur van uw praktijk compleet te maken. Denk hierbij aan meubels voor uw wachtkamer zoals stoelen, tafels en verlichting maar denk ook aan de behandelkamer zelf. Een tandartsstoel is erg belangrijk en is misschien wel het centrum van de behandelkamer want dat is nu eenmaal de plek waar de patiënt zich tijdens de behandeling zich bevindt. Het is daarom belangrijk dat de stoel een fijne uitstraling heeft en voordelen biedt voor zowel u, de behandelaar en de patiënt die op dat moment behandeld wordt. Comfort en een praktisch vermogen is erg belangrijk als u kiest voor een tandartsstoel maar ook als u kiest voor andere machines zoals röntgen en afzuigmotoren.

Wat als ik problemen ervaar met mijn producten?

Als u problemen ervaart kunt u aan de bel trekken bij All Dent. Service staat op nummer één dus het nummer is altijd bereikbaar. Als u problemen ervaart of als een machine niet werkt naar toebehoren dan komt de technische dienst zo snel mogelijk uw kant op om de problemen op te lossen. Alles gaat via een digitale aansturing waardoor de monteur snel bij uw praktijk kan komen. Wel moet u natuurlijk zelf ook uw producten goed onderhouden om problemen en storingen te voorkomen.