Software4manufactuers
Image default
Business / Transportation and Logistics

HSV TMP brengt jouw product naar de top

Als ik met het bedrijf HSV TMP had samengewerkt, lag mijn product nog steeds op een plank waarvan hij nooit meer vanaf zou komen. Ik had al voor jaren een prachtig idee voor een product voor rond de winterdagen in mijn hoofd. Ik heb het zelfs meerdere keren bij andere voorgelegd en die vonden het ook een goed product. Maar ik heb zelf niet het vermogen om dat hele product in elkaar te zetten zoals ik het in mijn hoofd heb. Daarom besloot ik extra hulp in te schakelen.

De samenwerking met HSV TMP

Ik hoorde van velen dat HSV TMP een goed bedrijf was om mijn product te realiseren. Dus had ik contact opgenomen met het bedrijf en kon ik meteen langskomen voor een intakegesprek over mijn product. Hier waren ze erg enthousiast over en begonnen meteen met het verder uitwerken van het product wat ik tot nu toe op papier had staan. Een paar maanden later hadden we al de blauwdrukken van het product in detail uitgewerkt en hoefden we alleen nog maar het design en de productie te doen. In het gehele proces heeft HSV TMP mij betrokken gehouden, omdat het toch over mijn product gaat.

Een kwalitatief resultaat

Samen zijn we door het hele creatieve proces heen gegaan en waren we eindelijk op het punt dat we de productie konden starten van mijn product. Bij deze gelegenheid mocht ik aanwezig zijn en dat was echt een unieke ervaring. Waar je als maker al maanden mee bezig bent, omdat eindelijk in je handen te hebben is echt geweldig. Bovendien vond het product erg goed gemaakt en kwalitatief super goed. Dit kon zeker op de markt verkocht worden. Dankzij deze samenwerking heb ik mijn product helemaal naar de top kunnen laten stijgen en ik ben HSV TMP daarvoor heel dankbaar.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de diensten en producten die zij aan u kunnen aanbieden? Bekijk dan vooral de website van HSV TMP via www.hsv-tmp.nl voor meer informatie over alles wat ze u kunnen aanbieden en nog veel meer.