Software4manufactuers
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een grootformaat printer van Repromat

Bent u op zoek naar een grootformaat printer? Repromat is specialist in grootformaat print- en scanoplossingen en beschikt daarom over een groot assortiment plotters, scanners en andere multifunctionele systemen. Wij bieden printoplossingen voor onderneming in diverse sectoren als de overheid, de bouw en industrie en de grafische sector. Zo is er voor iedere branche een geschikte plotter.

Welke grootformaat printer moet ik kiezen?

Gezien Repromat een zeer groot assortiment heeft, kan het een lastige keuze zijn om een grootformaat printer te kiezen. In onze showroom kunt u altijd om advies vragen over welke plotter het meest geschikt is voor u. Eerst zetten wij een aantal populaire grootformaat printers voor u op een rij zodat u een duidelijker beeld krijgt van wat u van een plotter kunt verwachten. Een zeer populaire plotter serie zijn de HP Pagewide printers. Eén van deze serie is de HP Pagewide XL 4000 printer. Deze plotter print in zowel zwart-wit als in full-colour vanaf maximaal vier rollen. De printsnelheid van deze plotter is 4 A0 of 8 A1 prints per minuut. Als u dus op zoek bent naar een snelle plotter, dan is deze zeer geschikt. Een andere zeer snelle printer is de HP Pagewide XL 5100 printer. Deze print, net als de HP Pagewide XL 4000, in zowel zwart-wit als in full-colour. Deze printer print vanaf 6 rollen met een snelheid van maarliefst negen meter per minuut. Naast de HP Pagewide printers hebben wij ook nog producten die in combinatie gaan met de printers HP Pagewide XL High Capacity stacker, HP Pagewide XL Top Delivery stacker en de Smartstream Preflight Manager vouwsysteem. Bent u niet op zoek naar een HP Pagewide? Dan hebben wij ook nog vele modellen van de serie HP Designjet. De HP Designjet T520 24” A1 is bijvoorbeeld zeer nieuw en innovatief en gaat zeer nauwkeurig en betrouwbaar te werk. Doordat deze printer verbonden is het met web kunt altijd en overal uw werk doen en printen.

Advies?

Wilt u meer informatie? Dan kunt u een kijkje nemen op onze website. Ook kunt u voor advies telefonisch contact opnemen of een afspraak maken om langs te komen in onze showroom in de Meern.