Software4manufactuers
Image default
Business / Transportation and Logistics

Dozen en verpakkingen

onderneming. Als logistiek manager van een bedrijf dat consumentenelektronica verkoopt, zie ik een verandering plaatsvinden. Onze producten worden namelijk steeds meer online gekocht. Wanneer mensen vandaag bestellen, dan hebben ze hun product morgen al in huis. Voorheen kwamen mensen naar onze winkels om producten te zien en te testen. Dat zien we steeds minder gebeuren. Deze verandering brengt voor de consument de nodige voordelen met zich mee. Zo hoeft een klant niet de weg op, om af te reizen naar een winkel, om vervolgens met bijvoorbeeld een flatscreen televisie weer huiswaarts te keren. De consument bespaart hiermee tijd en geld. De consument bespaart nu geld voor benzine en parkeren en het ongemak van het vervoeren van een flatscreen televisie. Consumenten ervaren bij ons het gemak van het online bestellen. Een dag later komt men leveren en installeren. Indien nodig nemen we oude elektronica mee terug om het vervolgens op een verantwoorde wijze gereed te maken voor recycling. Voor consumenten is deze situatie ideaal. Echter kom je als bedrijf zijnde voor een logistieke uitdaging te staan. Dozen en verpakkingen spelen hierin een cruciale rol. De online revolutie heeft ons bedrijf getransformeerd. Dozen en verpakkingen kopen wij bij De Dozenhal.

Dozen en verpakkingen bij de Dozenhal

Onze dozen en verpakkingen kopen wij momenteel bij De Dozenhal. De transformatie die het bedrijf onderging als gevolg van de online revolutie bleek voor onze vorige leverancier van dozen en verpakkingen een te grote uitdaging. We moeten hierbij denken aan levertijden, maten en kwaliteit. We hebben toen besloten om over te stappen naar een andere leverancier. De Dozenhal is daarbij een ideale partner gebleken. De dozenhal levert dozen en verpakkingen in werkelijk alle gewenste maten. De dozen en verpakkingen zijn van een uitstekende kwaliteit en ze worden door De Dozenhal voorzien van ons logo. Tevens is De Dozenhal altijd op tijd met leveren omdat men de dozen gewoon op voorraad heeft.

Online bestellen

Dozen en verpakkingen bestel je eenvoudig online bij De Dozenhal. Een offerte maken is dan ook een fluitje van een cent. Dozen en verpakkingen die overbodig zijn geworden worden gewoon netjes teruggenomen door de Dozenhal. Dozen en verpakkingen koop je daarom bij De Dozenhal.