Software4manufactuers

Installatie en onderhoud van R7s Led Lampen

 

R7s led lampen zijn de nieuwste en beste manier om uw buitenverlichting te optimaliseren. De R7s led maakt gebruik van de nieuwste led lampen technieken waardoor ze niet alleen een fel licht geven, ook hebben ze een lange levensduur. Een ander groot voordeel is dat een R7s led veel minder energie gebruikt dan traditionele halogeen lampen. Hierdoor heb je niet alleen een goede felle lamp die je bijna nooit hoeft te vervangen, ook houd je je energierekeningen lekker laag.

Als u uw R7s led buitenverlichting voor het eerst installeert, dan is het belangrijk dat u dit wel goed doet. Er zijn een aantal dingen waar u op moet letten tijdens en voor de installatie. Hier zijn een aantal tips waar u op kan letten bij de installatie van uw led lampen.

 

Plaats uw led lampen correct

Let op de plek waar u de lamp wil plaatsen. Led lampen moeten altijd grote ruimte beslaan zodat er optimaal gebruik gemaakt kan worden van de lichtsensor. Natuurlijk hoeft u niet perse de grootste ruimte te beslaan met de plaatsing van uw led lampen gamma, zolang u ze maar op een logische plek hangt. Het is natuurlijk het belangrijkste om uw R7s Led buitenlamp op een plek ophangt die beschikt is voor beveiliging. Hang hem niet op een plek in de tuin die niet een doorgangsroute is, anders heeft het heel weinig nut. Ook is het belangrijk om na te gaan of uw aan te schaffen lamp met een stopcontact werkt of via een batterij. Mocht hij werken via een stekker dan is het natuurlijk van belang dat u hem ergens hangt waar u gemakkelijk toegang heeft tot een stopcontact. Mocht u net ruimte tekort hebben voor uw plaatsing, dan is het het waard om een verlengsnoer te overwegen. Deze kabels zijn lastig om netjes weg te werken maar kunnen u wel garanderen van een goede plaatsing van uw led lampen.

 

Installatie van uw R7s Led

De installatie van de R7s Led is simpel en snel uit te voeren. Net zoals zijn voorganger de R7s Halogeen hoeft u ze slechts uit de verpakking te halen, en de buitenlamp open te schroeven. Hierna kunt u de oude lamp eruit halen en de nieuwe lamp er voorzichtig in monteren. Is uw lamp al wat ouder en heeft hij een tijdje in guur weer gestaan? Kijk dan eerst of er mogelijk roestvlekken aanwezig zijn in de lamp zelf. Alhoewel het merendeel van de binnenkant van deze lampen gemaakt zijn van roestvrij materiaal is het mogelijk dat de aansluit plekken van de lamp zelf iets zijn gaan roesten. Mocht dit het geval zijn kan u die simpelweg wegschuren met een ijzerborstel of een beetje schuurpapier.

 

https://www.leds-depot.be/